29. maaliskuuta 2010

Pimp my jeans

Enää 13 tuntia aikaa lentoon! Matkakuume huipussaan! Tänään on tullut pakkailtua monta tuntia ja monta kertaa. Oon tyhjentäny laukun monesti ja tarkastanu, että eihän mitään ylimääräistä lähde mukaan. Nyt pitäis olla kaikki valmiina, eväitä ja nesteitä lukuunottamatta. Ja jos jotain puuttuu niin eiköhän sen periltä sitten saa. Mulla vähän jännittää minkälainen sää siellä on. Jos siellä ei olekaan lämmintä ja joudutaan bikinien ja auringonoton sijaan villapaidoissa pelaamaan pasianssia hotellissa päivät pitkät!

Viikonlopun shoppailut ei vieläkään tuottanu tulosta bikinien ja farkkushortsien etsinnässä. Jospa espanjasta löytyis.. Alkuviikosta kävin myös kiertelemässä paikallisia charity shoppeja, mutta ei niistäkään silloin hyviä farkkuja löytynyt. Tänään kuitenkin onnisti ja löysin kahdet hyvänkokoiset farkut, jotka leikkasinkin lyhyiksi ja yritin muutenkin vähän tuunailla niitä aika huonolla menestyksellä. Yhenlainen taitolaji tuokin.. Varsinkin kun ei ollut kuin tylsät sakset käytössä :D Suosittelen siis ottamaan avuksi terävät kangassakset, raastinrauta, hiomapaperia... jne. Kuvia lopputuloksesta ei ole, mutta eiköhän ne tulla näkemään minun päällä reissukuvissa ainakin.

Vas. farkut 6£, Leviksen farkut 9£, Octavia Foundation


Voi olla, että meistä ei seuraavaan 10 päivään kuulu mitään, mutta eihän sitä koskaan tiedä jos vaikka innostuis kirjottelemaan sieltäkin jotain kuulumisia :) Pitäähän ihmisten saada tietää ollaanko me edes hengissä enää lennon jälkeen!

Tän ja viime viikon piti olla erittäin liikuntapainoitteisia, mutta tän viikon osalta se ei oikein onnistunut laiskuuden ja loppuviikon flunssan takia.




LIIKUNTAPÄIVÄKIRJA

Maanantai: -
                    +siivousta 2h

Tiistai: crosstrainer 25min, kuntopyörä 20min, vatsalihaksia, kävely 1h
                    +pyöräily 20min, kävely 10min

Keskiviikko: crosstrainer 15min, kuntopyörä 20min, reipas kävely juoksumatolla 15min
                   +kävely 30min

Torstai: -


Perjantai: -
                   +siivousta 2h

Lauantai: -
                   +kävely (shoppailu) n.6h

Sunnuntai: -
                   +kävely 30min


See ya!

N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti