26. maaliskuuta 2010

I feel it in my fingers, I feel it in my toes

Oireet: perhosia vatsassa, unettomuus, ihmeellisiä unia, hymyileminen, nauraminen, liikaa höpöttäminen, haaveileminen...
Diagnoosi: matkakuume!

Tän perheen vanhemmat on/on ollu flunssassa ja nyt se tauti näyttää iskevän vihdoin minuunki. Aivastuttaa, nenää ja kurkkua kutittaa, on kylmä, päätä särkee jne. Voi olla, että tulee oikea kuume matkakuumeen lisäksi eli mahdollisesti buranan voimalla lähdetään reissuun. Eilen oli kevyt 13h työpäivä ja tänään taas 12 huoneen imurointi ja kaikkien petivaatteiden vaihto sun muuta, mutta eihän minua tämmöset lyhyet työpäivät ja pikkuflunssat lannista (eipä..), kun on enää niin vähän päiviä jäljellä! TJ3!!

Pakko muuten sanoa, että täällä on alkanu arvostaan suomalaisten ammattitaitoa. Viime viikolla käytin vääntyneitä lasejani optikolla, eikä tämä viisas optikkomies osannut niille oikein mitään tehdä. Se sano, että sankoja ei voi vääntää, koska linssit voivat rikkoutua, mutta päätti kuitenki yrittää. Suomessahan tähän ongelmaan käytetään jotain lämmityskonetta, mutta ei näköjään täällä. Eihän se mitään saanut korjattua ja yhteen kohtaan tuli halkeama sen vääntelyiden takia. Huoh. Oon tottunu siihen, että lasit on suorat noin 5min käsittelyn jälkeen. Tällä hetkellä kuljen siis puolisokeana silloin kuin ei piilareita jaksa laittaa. Ihana kun Suomessa edes osataan!

Niin tosiaan käytiin kierros London Eyella silloin pari viikkoa sitten Lenin, Sallan ja minun 2 pikkuveljen ja pikkusiskon kans. "Ajelu" kestää noin puoli tuntia ja maksaa n.18£. Aika ylihinnoiteltua minusta, niinkö kaikki muutkin turistikohteet. Mutta London Eyehan on pakko kokea jos Lontooseen tulee. Sieltä näkee kyllä aivan loistavasti joka puolelle ja huomaa kuinka iso Lontoo oikeasti on! Mulla ja Sallalla ne maisemat meni vähän ohi kun keskityttiin poseeraamiseen, banneria ajatellen.. Aina ei voi onnistua :D



Hyvää viikonloppua taas kaikille!


See ya!

N

2 kommenttia:

  1. Hyvin kyllä poseerasitte!!!:) Nättejä tyttöjä!! Hei viettehän te mutkin tuonne?:))

    VastaaPoista
  2. Kiitoskiitos Rosa! Nuo on kyllä lähinnä niitä pilalle menneitä ;D Pitää miettiä viittiikö sitä toista kertaa maksaa! Katsellaan!

    VastaaPoista