22. maaliskuuta 2010

One week left

Miten voi olla näin uupunu/väsyny olo vaikkei ole tehnyt mitään? Tai ehkä tämä johtuu juuri siitä tekemättömyydestä. Kello oli vasta noin puol 7 kun Sallan kans juteltiin kuinka väsyttää ja vois alkaa nukkumaan..

Mulla väsymys taitaa ainakin johtua siitä ku en saanu eilisiltana unta vaikka kuinka yritin. Mietin liikaa kaikkea, mm. tulevaa matkaa ja eihän sitä sitten voi nukkua kun on noin mielenkiintoista ajateltavaa. Iik, enää viikko aikaa! Onneksi melkein kaikki jutut alkaa olemaan jo valmiina tulevan viikonlopun shoppailuja lukuunottamatta :) Paitsi pitäis kouluihin hakea!! Muistuttakaan minua viimeistään sunnuntaina! Pitää hoitaa pois alta ennen lähtöä.


Lauantaina käytiin Primarkissa ja "puntakaupassa" shoppailemassa. Primarkista löyty taas kaikkea tarpeellista ja vielä halvalla! Puntakaupasta puhumattakaan. Siellä kaikki maksaa alle punnan ja tottakai löysin sitten olkihatun 99p:llä. Ei ota päähän yhtään kun juuri edellisenä päivänä ostin olkihatun 20£:lla! Mutta näin käy joskus, minun tuurilla aina :D Tässä onkin opetus, että mene ensin Primarkiin ja puntakauppaan, sitten vasta muihin!


Musta toppi 4£, harmaa toppi 3£ ja valkoinen toppi 2£, kaikki Primarkista


Nilkkakoru 1,5£, Primark


Kangaskengät 2£, Primark


Rantakassi 3£ ja pyyhe 3£, Primark


Napakoru 99p, "puntakauppa"


Cowboy -hattu 99p, "puntakauppa"


Shortsit 7£, Primark


Shortsien mukana tuli tämmönen vyö, josta en tykkää yhtään. Jos joku sattuu olemaan kiinnostunut niin tuon saa multa postikulujen hinnalla!


Tulevana viikonloppuna pitää lähteä vielä vähintäänkin bikineitä etsimään, mutta jos ei löydy mitään niin sitten mennään vanhoilla. Mulla on nyt ollut tosi iloinen olo siitä lähtien kun saatiin matkat varattua. Saatan esimerkiksi imuroidessa huomata kuinka hymyilen vaan ilman mitään syytä. Ihana kun on jotain mitä odottaa ja mukava vielä lähteä Sallan kans reissuun kahestaan! :) Huom, Sallan eka kunnon ulkomaanmatka ja vielä minun kans! Ai että, mitäköhän siitäkin tulee. Salla näkee painajaisia seuraavat viikot, eikä halua ikinä enää ulkomaille! Noo toivottavasti en aiheuta traumoja :)

Hugo Bossin Orange -hajuveden mainos kuvaa hyvin viime päivien olotilaa, lukuunottamatta tätä päivää. Ihanan pirteä Sienna Miller! Ja hajuvesistä puheenollen, löysin uuden tuoksun (jonka aion ostaa), joka tulee varmasti olemaan yksi minun tämän kesän lemppareista: Escada - Marine Groove

Nyt nukkumaan! Onhan se jo herranjestas melkein 10 kello ;) Öitä kaikille! TJ7!!

See ya!

N

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi! Ja noi puntakaupat on ihan parhautta. Hyllyt pullollaan kaikkea kivaa, eikä hinnalla pilattu:D

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos! :) Oot aivan oikeassa, niistä löytyy vaikka ja mitä ja vielä niiiin halvalla!

    Noora

    VastaaPoista
  3. Lisääkö ne Briteissä hintoihin kassalla vielä verot? Kanadassa oli kans sellasia dollari-kauppoja, mutta ne tuotteet maksoki enemmän ku lisättiin verot päälle. Kauheeta vedätystä :D

    Tiia

    VastaaPoista
  4. Ei lisää :) Eli ihan siihen hintaan saa mitä lapussa lukee. Onneksi!

    VastaaPoista