16. maaliskuuta 2010

Another Sunny Day

Aurinko on taas tänäänkin jaksanut muistaa meitä täällä, vaikka tuuli myöskin on tuivertanut hieman, mutta ei se haittaa. Aamulla ensimmäisen lähdin banaanin ja kahvin voimalla lenkille, mutta eihän lenkin pituus ja vauhti enää ole ehkä samaan kuin ennen, mutta jostakin sen kunnon kohottaminen ja kesäkunto kai on kuitenkin aloitettava. Saa nähä tuleeko koskaan tulosta. 

Päivä on mennytkin tuossa Richmondin keskustassa kierrellessä ja etsiessä jotain hyödyllistä mm. matkaa varten ja muutenkin, ja kyllähän sieltä kaikkia  tyttöjen juttuja löytykin. 




Kävin myös istuu rannassa vähä aikaa ja lukee lehtiä, mutta en malttanu keskittyä ku siinä käveli ees takasin niin tomera pikku kiinalaspoika niin oli pakko seurata, ja sitten tulikin jo nälkä ja kylmä joten päätin lähteä kotia ja ajattelin viettää loppu illan näitten ja Sinkkuelämien parissa. 




Ps: Elsa on tänään oksentanut kaiken mitä kurkusta on alas mennyt, joten NoroVirus Part. 2 on ehkä siis saavuttamassa meidän perhettä. Juuri kun on saanut edellisestä voimat takaisin. En kestä jos se tulee. Toivotaan että olisi vain pienimmällä osapuolella.

Take Care ! 
-Salla-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti