3. maaliskuuta 2010

Happy b-day superrosa!




Täällä paistoi aurinko eilen ja toissapäivänä! Mitä ihmettä?! Nyt on kyllä maailmankirjat menneet sekaisin ja pahasti! Nuo päivät tuliki oltua pihalla ja Sallan kans yllättysyllätys juteltiin kokoajan kesästä/ruuasta/tulevasta lomamatkasta, jonka suunnittelu on muuten edennyt hyvää vauhtia. Kamera ei ole ollut pariin päivään mukana, kun on vaan halunnut keskittyä täysillä tuohon aivan liian harvoin nähtyyn ilmiöön :)

Nyt vähän infoa siitä lomareissusta. Tarkoituksenahan meillä oli lähteä Egyptiin tai Marokkoon, mutta näihin kohteisiin ei löytynyt kovinkaan halpoja lentoja niin piti vähän suunnitella uudestaan. Kun tämä au pairin palkka ei mitenkään päätä huimaava ole, niin ollaan nyt päädytty Kanarian saariin. Sinne löydettiin noin 300€:lla lennot+hotelli+aamupala eli ei todellakaan yhtään paha hinta 9 tai 11 yön matkasta! Ei ne maisematkaan huonolta siellä näytä... Jos jollain on kokemuksia Kanarian saarista, erityisesti Gran Canariasta, niin kertokaa ihmeessä meille!

Playa del Ingles, here we come!!




Unelmien lenkkeilypaikka!


Kaikki kuvat löytyy Finnmatkojen sivuilta.



Matkoja ei olla vielä varattu, mutta varataan ne ensi viikolla sitten palkkapäivän jälkeen. Nyt voisikin jo alkaa laskemaan päiviä lähtöön. Tj 26!



Herkku-ja myös ostoslakko jatkuu ja hyvin on mennyt. Salla kyllä alotti sen herkkujen syömisen taas maanantaina ;D Mullekin tulee taukoa lakoista, kun meidän perhe+mummo tulee tänne lauantaista lähtien viikoksi ja eihän sitä silloin voi mitenkään olla syömättä herkkuja ja shoppailematta! Toivottavasti mummo tekee mulle niitä aina niin täydellisiä lihapullia. Eli mummo jos luet tätä niin valmistauduhan lihapullien tekoon, niitä on kova ikävä! Sen jälkeen onkin enää pari viikkoa aikaa metsästää sitä bikinikroppaa! Ja mummon lihapullillahan se tulee..

Perjantaina ollaan menossa Garfunkel'siin syömään tyttöjen kans ja ajattelin myös leipoa liian himottavia suklaa brownieseja niin perjantaina taitaa tulla siis aika ruokapainotteista postausta. Voisin kuvailla sitä leipomista ja laittaa ohjeet tänne, että kaikki muutki voi todeta niiden herkullisuuden!

Onhan kaikki muistanu onnitella päivänsankaria? Tässä tulee vielä kolmannen kerran: ERITTÄIN IHANAA SYNTTÄRIPÄIVÄÄ/-YÖTÄ KAKSKYMPPISELLE SINNE ROVANIEMELLE! :)



See ya!

N

7 kommenttia:

  1. Yhyy miksi täältä suomesta ei voi löytyä noin halpoja matkoja! )= tulis halvemmaksi tulla eka sinne lontooseen ja lähteä sieltä sitten jonnekki :D

    -Tiia-

    VastaaPoista
  2. Tehkää niin! Sitähän minä oon ehottanu :) Hei muuten laitan ne aurinkolasit sittenki meiän porukoiden mukaan niin pitää yrittää ne jotenki saada sulle!

    VastaaPoista
  3. Kiitti vielä onnentoivotuksista!ihana! Himottais itelläki johki lämpimään,mutta kyllä tää colorado toistaiseksi kelpaa paremmin ku hyvin. Laittakaa niitä herkku ohjeita niin mieki voin täällä leipoa ai ku ei oo tekemistä :D

    VastaaPoista
  4. Sulla on tosi mukava blogi, aion seurata jatkossakin! :)

    Tuosta Gran Canariasta, olen itse ollut siellä kolme kertaa. :) Turistirysähän se on, mutta itse tykkään siitä silti. Lämpöä riittää ja tuo ranta dyyneineen on oikeasti upea! Rannalla on aina paljon ihmisiä, ja kannattaa joskus kävellä se päästä päähän, varsinkin laskuveden aikaan. Silloin tulee nähtyä koko ranta kokonaisuudessaan. :) Mutta varoitan, että väliin mahtuu niin nudisti -kuin gayrantaakin. :D On hupaisaa katsella kun äidit ja isät yrittävät peitellä lastensa silmiä kun ohi viilettää alastomia mummoja ja pappoja. :DD

    Hyviä shoppailupaikkoja on mm. Bellavista, jossain Inglèsin keskustassa.:D Taksikuskille kun sanoo vain Bellavista niin pääsee kyllä perille. :) Pitää muuten tähän väliin sanoa, että taksilla kulkeminen on naurettavan halpaa! Lähtöhinta on 0.50 euroa ja kilometriä kohden sama hinta. Viime joulukuisella reissulla suurin taksimaksumme maksoi 5 euroa! Mutta, toinen hyvä ostoskeskus on Vecindario Santa Luciassa. Sinne menee kyllä busseja ja taksillakin pääsee. Siellä on kauppaa ja ruokapaikkaa! :)

    Mutta hyvää matkaa näin etukäteen! :) Ja vastaan kyllä mieluusti jos on jotain kysyttävää Gran Canariasta. :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos paljon! Tää meidän blogi on vielä alkuvaiheessa ja opetellaan vasta kaikkia juttuja tekemään/käyttämään, joten tosi kiva jos tykkäät jo tässä vaiheessa! :)

    Se olikin jo tiedossa, että Gran Canaria on kunnon turistipaikka ja siksi onkin hyvä, ettei olla mitään nähtävyyksiä sun muita lähössä kiertelemään vaan ihan vain rentoutumaan ja löhöilemään aurinkoon :)
    Osaatko muuten sanoa kuinka pitkä matka on Las Palmasin kentältä Playa del Inglesiin? Mietin vain, että kannattaako varata kuljetus kentältä hotellille ennakkoon vai onko taksilla sitten halvempi.

    Noora

    VastaaPoista
  6. Itse olen aina matkannut pakettimatkoilla, eli bussikuljetus on kuulunut hintaan. Mutta kyllä sieltä Las Palmasin kentältä kestää n. vajaan tunnin verran matkata Playa del Inglesiin.

    VastaaPoista
  7. Okei! Tänään me varattiinki matkat ja otettiin myös se lentokenttäkuljetus, ettei tarvi paikan päällä miettiä millä pääsee hotellille :)

    Noora

    VastaaPoista