14. maaliskuuta 2010

The Secret is Out


Viimiset pari viikkoa on menny tosi nopeaa ja tuntuu, että kohta aika loppuu kesken, eikä ehdi tekemään kaikkea mitä on suunnitellut! Onneksi London Eye on nyt takana päin niin yksi kohde lisää käytynä. London Eyesta onkin 102 ihanaa (samantapaista) kuvaa minusta ja Sallasta kun yritettiin saada edes yhtä onnistunutta bannerikuvaa. Hauskaa näytti olevan ainakin kuvien perusteella! Ens viikolla London Eyesta juttua ja uutta banneriakin on mahdollisesti luvassa ;) Facebookista löytyy pientä vinkkiä tulevasta.

London Eyen lisäksi esittelin pikkusiskolle ja -veljelle Tower Bridgen, Camden Townin, Piccadilly Circuksen, Garfunkel'sin, Oxford Streetin jne.. Camden Townista löytyikin aivan loistava ravintola, missä käytiin! Siellä on yli 60 erilaista japanilaista, kiinalaista ja malesialaista ruokalajia ja ma-pe buffet maksaa 6,80£! Viikonloppuisinkin vain 8,80£. Voin kertoa, että sen noin tunnin syömisen jälkeen ei oksennus ollut kaukana. Yleensä oon käyny vaan semmosissa buffeteissa, missä jälkiruoka ei kuulu hintaan, mutta tässä ravintolassa kuuluu. Jäätelöä, suklaaputous, hyytelöitä, hedelmiä... Kaikkea hyvää löytyy, eikä itse pääruuissakaan ollut yhtään mitään valittamista. Suunnistetaan siis Sallan ja Leninkin kanssa varmasti sinne päin!

Aika hyvältä näyttää, vai mitä?













Joku suurempi voima ei selvästikkään ole halunnut päästää meitä ulkomaille, kun ei ole oikein mikään mennyt putkeen sen matkajutun kanssa. Aluksi piti odottaa palkkapäivään, että olisi tarpeeksi rahaa varata matkat. Lentojen hinnat oli siinä 64£:ssa silloin kun niitä katseltiin, mutta nehän melkeimpä kolminkertaistu juuri sopivasti ennen palkkapäivää. Päätettiin kuitenkin varata nämä kalliimmat lennot. Sitten ongelmaksi tulikin maksutavat, kun meillä ei vielä kummallakaan sitä luottokorttia ole.. Onneksi mummo oli pelastava enkeli ja saatiin matkat varattua eilen illalla! 
Ehdittiin jo innostua kunnes tuli sähköposti, jossa luki, että hotelli joka varattiin sijaitsee Egyptissä?? Ööh, tarkistin kyllä monesti, että lennot ja hotelli on ihan oikeaan kohteeseen eli Playa del Inglesiin! Soittelin OnTheBeachille ja kyselin, ei niin loistavilla englannin kielen taidoillani, tuosta hotellista ja se tosiaan oli varattuna Egyptistä. Virkailija lupas hoitaa asian kuntoon ja soitella mulle. Soittoahan ei kuulunut ja jännättiin Sallan kans, että onkohan meillä nyt Egyptin hotelli maksettuna ja jos sitä ei voikaan perua/vaihtaa oikeaan.
Lopulta kuitenkin tuli taas sähköposti, jossa kaikki oli tällä kertaa kunnossa! Eli me nyt lähdetään tosiaan sinne Playa del Inglesiin 29.3. 9:ksi yöksi ellei tässä vielä käy jotain kahden viikon sisällä tai siellä kentällä juuri ennen lentoa :D Sitä odotellessa... TJ 15!!

Seuraavat kaksi viikkoa onkin sitten armotonta treenausta ja liikuntapäiväkirjan pitoa täällä bloginkin puolella!

Ens viikon aikana vois myös vihdoin kirjotella ja laittaa kuvia jutuista, mitä ei ole ehtiny vielä laittamaan tänne. Ja vähän useammin kuin kerran viikossa.. Nyt suihkuun ja kattomaan leffaa tai Sex And the Citya, hyvät yöt!


See ya!

N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti