10. huhtikuuta 2010

Karu paluu arkeen

Hengissä ollaan ja hyvä reissu takana! Oikeastaan aivan huippu! Kiitos Sallalle ihanasta matkaseurasta :) Nyt väsyttää niin paljon, että tekis mieli vaan maata sängyssä pari päivää. Tällä kertaa ehkä enemmän henkisesti kuin fyysisesti väsynyt olo....

Heti torstaina (tultiin kotiin ke-to yönä puol kolmen aikaan) pääsinkin jo tositoimiin ja siivosin jälleen kerran yksin koko 12 huoneen talon. Eilinen meni myös täysin töitä tehdessä. Illalla mentiin kuitenkin baariin Lenin ja Sallan kans, mutta oli kyllä aika heikko ilta, koska lähettiin aivan liian myöhään liikkeelle ilman minkäänlaisia suunnitelmia. Pyöriteltiin pyllyjämme ehkä enintään 45min Bar Rumba nimisessä paikassa ja mentiin mäkkärin kautta nukkumaan. Ei samaan baariin toista kertaa, hyi!

Tänään meillä oli tarkoitus oli mennä käymään vihdoin Madame Tussaudin vahakabinetissa, mutta hetken miettimisien ja vastusteluiden jälkeen päätettiin luopua suunnitelmista ja päädyttiin Notting Hilliin Portobello Marketille. Minun ja Sallan loistavat tuurit taas yhdistettyinä tämän päivän saldona on kaksi kastunutta puhelinta (rikki!) ja yksi läpimärkä kamera (rikki!). Kamerahan ehti olla vähän reilu kuukauden käytössä.. Tässä taas yksi opetus, ei huonokorkkista vesipulloa, tai muutakaan nestettä, ja elektroniikkaa samaan laukkuun!

Mulla olis tarkoituksena kirjotella tänne reissun joka päivästä jotakin, mutta tällä hetkellä energia ei vielä siihen riitä. Pakko nyt ensin saada pää kuntoon ja kunnon palautuminen kaikesta. Kuvia meillä on yhteensä noin 1000 eli pelkkää tekstiä ei ole luvassa.

Lauantai-ilta, kello ei edes kymmentä vielä, mutta silti taidan alkaa nukkumaan. Palaillaan (minun osalta) heti kun vaan jaksan! Toivottavasti pian.


Playa de Amadores, Gran Canaria

See ya!

N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti