26. huhtikuuta 2010

Gran Canaria LA SEGUNDA PARTE

Eka päivä Kanarialla meni puoliksi kauppaa etsiessä ja puoliksi aurinkoa ottaessa. Jääkaappiin piti saada jotain syötävää ja juotavaa ja shampoot/hoitoaineet/aurinkorasvat jne. puuttui. Loistavat eväät löytyikin. Tottakai törmättiin taas heti aamusta suomalaisiin, kahteen pappaan tällä kertaa, jotka sitten huuteliki meille, että "Tytöt tytöt, eikö teillä ole aurinkorasvaa!? Tehän palatte hetkessä! Kakskymppistä sen olla pitää!" Ja mihin me oikein päädyttiinki.... Rasvan suojakerroin 12 + aurinkoöljy. Virhe! Aurinko paahtoi kunnolla ja eihän tämmöinen suomalainen kalkkilaivankapteeni-iho  semmoista kestä.


Nyt ei jaksa yhtään keskittyä kirjottamiseen kun on niin monta asiaa kesken, että lisäilen vain kuvia. Nää reissujutut tulee vähän myöhässä, mutta lisäilen kuitenki niin voi itekin lukea ja katsoa kuvista sitten joskus myöhemmin minkälaista Kanarialla oli :)



Käytiin muuten lauantaina clubilla tyttöjen kans ja oli reippaasti yksi parhaimmista päivistä täällä! Illasta lisää heti kun saan tytöiltä kuvia :) Iltaan kuului mm. loistavaa seuraa, kossubattereita, ilmasia juomia, naurua, kääpiö, märät posket, tanssimista.....


Tänne on luvattu aivan ihanaa ilmaa seuraaviksi päiviksi! Lontoo vaikuttaa päivä päivältä kivemmalta paikalta. Vihdoin täällä alkaa viihtymään kunnolla! :) Johtuu todellakin säästä ja siitä, että ihmiset on paljon ilosempia nyt kun talvella sateen ja harmauden keskellä. Voi olla, että menee taas muutama päivä (viikko..), että minusta kuuluu, on sen verran tekemistä tällä viikolla kun Rosakin on täällä, ihanaa!


See ya!

N

4 kommenttia:

  1. siis anteeks, missä päin lontoota te ootte aupairina? samassa perheessäkö? olitteko jo valmiiksi kavereita? itteekin kiinnostas myöhemmi lähtee justiin lontoole auppariksi

    VastaaPoista
  2. Me ollaan samalta alueelta (southwest), mutta ei samasta perheestä. Ollaan tunnettu jo pari kolme vuotta eli ennen tänne tuloa ja ihan sattumalta päästiin molemmat au pairiksi ja vielä näin lähekkäin! Jos haluat tietää jotain lisää niin kysy ihmeessä! :)

    -Noora

    VastaaPoista
  3. aijaa, vähänkö kävi kiva tuuri! vai etsittekö tarkoituksella perhettä samasta paikasta?´:) kauan olette olleet siellä ja kauan meinaatte viipyä? onko ollu jotain kielivaikeuksia, millaista englantia puhutte?
    onko sieltä helppo löytää kavereita? kiitos että vastailitte noin kivasti! haluisin tosi plajon auppaiksi mut en tiiä oonko mahd. liian nössö siihen. pelottiko teitä paljonkin lähtö?

    VastaaPoista
  4. Ei etsitty samasta paikasta tarkoituksella. Salla sai perheen minun kautta ja perhe sattuikin asumaan tässä lähellä :) Salla on ollu täällä kohta 3kk ja minä 6kk, molemmat luultavasti lähetään takaisin Suomeen tuossa kesä-heinäkuun vaihteessa.

    Ja kielivaikeuksiahan on ollut ja on vieläkin, kun meistä ei kumpikaan ole ikinä ollut hyvä enkussa :D Se ei ainakaan auta asiaa, että asutaan suomalaisissa perheissä ja on suomalaisia kavereita..

    Toisista au paireista on helppo saada kavereita ja niitä löytää mm. facebookin au pair yhteisöistä. Paikallisiin onkin sitten vaikeampi tutustua. Jos menee kouluun/johonkin harrastukseen niin kavereitakin löytää helpommin.

    Lähtö ei pelottanut oikeastaan yhtään! Tottakai vähän jännitti mitä tulee vastaan, mutta siihen se jäikin :) Kannattaa ehdottomasti lähteä au pairiksi, jos vaan on mahdollisuus! Suomeen pääsee kuitenkin aina takaisin jos ei viihdykkään ulkomailla tai tulee jotain ongelmia :)

    VastaaPoista