11. huhtikuuta 2010

On se päivä vielä huomennakin

Oikein hyvää huomenta päivää ! 

Niinku Noora jo sano, niin eihän se ihan nappiin menny. Minun vesipullo aukes laukussa, mikä oli jo toinen kerta täällä ja on sitä ennenki sattunut. Mutta ennen olen saanut aina kaiken pelastettua tai sitten laukussa on ollut vain jotain turhanpäivästä, ainakin tämän kertaseen verrattuna. Nooran kamera sai siis vähän uutta elementti, vettä näytön väliin ja homeista koristetta linssiin <: Vesi suihkujakin kamera antaa jos hieman puhaltaa. Omat puhelimet hajos molemmat, toinen näyttää välillä jotain elämisen merkkejä, mutta ne kestää sen 5 minuttiia. En tiiä mitä tekohengitystä niille antaisin että ees toinen alkais pelaamaan.

No sinne meni ens syksyn loma rahat, mutta vahinkojahan sattuu. Varsinkin jos on kyse minusta ja Noorasta. Kyllä eilen kyyneliä tuli varmaan yhtä paljon silittäessä ku silitysrauasta höyryä. Kaks päivää reissun jälkeen tuntuki liian kivoilta ja reissu varsinkin oli oikein kiva, että ehkä tää nyt on askel siitä karuun arkeen palaamista. Vaikka ei minun arki nyt mitenkään karua täällä olekkaan. Mutta pitää käydä aina välillä pohjalla että voi nousta uudestaan. 


Tässä kuitenkin vielä loppuun muutama loma muisto ! 







Nyt kuitenkin peiton alle piiloon, en uskalla liikkua tänään varmaan mihinkään tästä mökistä tiiä mitä lie hajotan taas. Parempaa onnea ensi viikolle. Jaksais tuo aurinko vain sillonkin paistaa. 

Take Care !
-salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti