30. huhtikuuta 2010

klaravappen

Outoa olla vappua muualla kuin Suomessa, tai ylipäänsäkin muualla kuin Levillä huippu tyttöjen kanssa. Mutta kai sen näinkin menee. Vaikka täällä vappua nyt ei juhlitakkaan, tai en tiiä tietääkö ne ees sanaa vappu, ennoo kysyny, mutta eipä ainakaan kummempia juhlia näytä olevan. Harmi sinänsä. Hetki sitten myös tajusin suureksi surukseni, että olen myöskin juhannuksen täällä teillä tietämättömillä, joten kaksi parasta juhlaa suomessa jää minulta nyt juhlimatta. Taidan siis järjestää oman vapun ja juhannuksen kun pääsen takaisin. Kaikki on tervetulleita !

Kaipaamani sima ja munkit suomesta<3 




Tää päivä on menny aika tavallisissa merkeissä, paitsi käytiin moikkaamassa Saria ja auttaa sitä vähän muuttopakkailu hommissa kun se jättää Lontoon jo ensi tiistaina, voihan. Sieltä saatiinki tavaraa matkaan aika moinen määrä. Osa omaksi ja osa vain säilöön. 

Huomenna me kuitenkin lähdetään perheeni kanssa vähän retkelle, vai miksi sitä nyt vois kutsuu. Käymään Stonehengessä ja jossain muissa paikoissa joitten nimiä en oikiastikkaan voi muistaa, ehkä reissun jälkeen sitten. Brittivapun juhliminen jää myöskin siksi juhlimatta kun lähtö on aamulla aikasten. 


Jaaaa, tässä mun aarrekartta kaikille tarkkaan Cosmoa lukeneille, tulen aina oikein hyvälle tuulelle (: 


Lopuksi vielä pari biisii jokka soinu koko päivän koneella kiitos Nooran, Maaritin ja Annen. 






Sarilta saamat stereot on siis ollut tänään hyvässä köytössä. 

Nyt kuitenkin oikein kivaa vappua kaikille ! <3

-Salla

2 kommenttia:

  1. Hyvää vappua!<3 Me justiin poikien kans puhuttiin Stonehengestä. :D Piä kivaa retkellä! Ei sulla ainakaan voi vapusta olla tätä seuraavan päivän oloa ikävä. :D Mutta pojat toi mulle justiin Mäkkäristä hampparin ja pirtelön niin jo passaa.<3

    VastaaPoista
  2. stonehenge oli kyllä suurensuuri pettymys mulle. nojoo ei tarvinu onneksi kärsiä, sinä sait kärsiä sitten minun puolesta mutta onneski pelastavia poikaenkeleitä (:

    VastaaPoista