18. huhtikuuta 2010

Week In A Nutshell !

Tässä vain nopee pikakatsaus tähän viikkoon. 

Maanantaina oli vain normaali työpäivä ja saleilua ei mitään erikoista. Tiistaina oli jälleen vapaapäivä ja näin paria uutta oikein kivaa tyttöä, jotka tulivat viime vklo tänne Lontooseen. Toinen oli Nanna Suomestan ja toinen Chloe Birminghamista. Sääkin oli hyvä joten päivä meni nopeesti. 

Keskiviikkona taas normaali päivä ja ja käytiin Elsan kanssa kahvilla Nannan kanssa. Kuulostaapa tyhmältä. Ja ilta meni taas kuntosalilla ja dataillessa. :D Ja torstain aamu meni siivoillessa, Elsa oli oikein innokkaana auttamassa. Luutuili lattijoita ja ois halunnut kovasti kokkaillakkin vissiin, ainakin kaikki leipomis tarvikkeet oli pitkin keittiönlattiaa kun sinne saavuin. Mutta ehkä säästetään se vielä myöhemmälle iälle. Jos eka opittas kävelemään tai puhumaan niin helpottas kovasti.

Elsa luutuaa

Perjantaina mentiin sitten Nooran kanssa sinne Kingstoniin syömään ja elokuviin niinkuin Noora jo mainitsikin.Lauantaina näin vihdoin ja viimein yhtä ruotsalaista au pairi tyttöä Emmelietä jota pitänyt nähä jo varmaan kuukausi jos ei reilukin, mutta aina jotenkin olen tehnyt sille oharit :D ihan kivaa oli. Käveleskeltiin vain ja syötiin jätskiä ja nautittiin auringosta. 



Tänään oli myöskin kiva päivä ! Nooran kans päätettiin aamulla että tästä tulee paras päivä, ja nooran kameran ihmeparantuminen oli varmasti osa syy siihen että jaksoi hymyilyttää siitä ilosanomasta tähän hetkeen asti. Meidän herkkukerho pääsi tänään taas kyllä oikein valloilleen. Käytiin ikeassa lihapullilla ja Daim-kakulla. Jätti Tescossa käytiin ostaan Lenin kehumia keksejä ja hieman jotain muita herkkuja. Keksit olivat kyllä lenin hehkutuksesta huolimatta melkonen pettymys, anteeksi vain ! Sitten muuten vain kierreltään vähän jossain uusissa paikoissa, missä ei olla ennen käyty. En vain kyllä yhtään muista mitä paikkoja ne oli. Ehkä jotain nähtävyyksiä ? 

Mutta kaikessa lyhykäidyyssääntämän viikon voi päättä hyvissä mielin. 
Nyt jos saisin vielä katottua Nooralta lainaamani leffanki vihdoin loppuu. Viikon verran joka ilta oon koittanu vähän kattoa ja aina nukahtanu kesken kaiken. Ehkä viis minuuttia pääsen aina eteenpäin. Aina voi yrittää. 


Take Care
-Salla

ps: kuvia ehkä luvassa myöhemmin lisää.

2 kommenttia:

  1. Me katottiin Niken kans lauantai-iltana leffaa ja siinä oli aika tylsä alku, niin totesin noin viien minuutin jälkeen, että "Salla olis tässä vaiheessa jo nukahtanu." :D Ite jaksoin kattoa ehkä 20 minuuttia.

    p.s. Söpö Elsa!

    VastaaPoista
  2. haha :D oisin varmaan nukahtanu jo alkuteksteissä ja heränny lopputeksteissä.

    VastaaPoista