28. huhtikuuta 2010

Made you look

Käytiin Rosan kans lauantaina Notting Hillissä, Portobello Roadilla. Se on kyllä aivan ihana paikka, niin kuin Camden Townkin! Ihmiset on aivan eri tyylisiä kuin vaikkapa Oxfrod Streetillä ja muutenkin kivempi kävellä ja kierrellä paikkoja. Portobello Road on täynnä erilaisia kojuja ja katutaiteilijoita. Siellä voi nauttia monenlaisista ruuista, shoppailla tai vaan hengailla ja kuvattavaakin löytyy! Suosittelen ehdottomasti paikkaa Lontoossa kävijöille, kuten myös Camden Towniakin! :)

Huomatkaa Rosan ihana laukku, by Niinu


 Rakastuin nuihin vanhoihin kameroihin! Olis loistava sisustukseen ja tuolta löytyy muutenkin kaikkea aivan ihanaa, mitä omaan kämppään voisi ostaa!

Kesä on täällä! (tai ainakin kävi!)

Loppuun vielä joitain ostoksia parin kuukauden sisältä, jotka on unohtunut esitellä. Shoppailu on vähän jäänyt, kun on ollut niin paljon muutakin tekemistä. Hyvä vain niin ei kulu rahat. Paitsi maksaa täällä kyllä kaikki muukin.. :D

Liivi, 6£

Boyfriend bleiseri, 13£

Paita, 10£

"Hyi, tuohan näyttää ihan joiltain mummolan verhoilta" -paita, 12£

Kaikki on yllättäen Primarkista.

Espanjasta ostin vain kaksi asiaa (ruokien, juomien ja muiden pakollisten juttujen lisäksi) ja tässä niistä toinen:

Escada, Moon Sparkle, 42€

Pari vuotta sitten käytin kyseistä hajuvettä, joka loppuikin aika nopeaa. Mistään ei sen jälkeen ole löytyny tuota kun se on, tai ainakin piti olla, kausituote. Hymy nousikin korviin asti, kun Kanarialta löysin monta pakettia vanhaa lemppariani!! Yhden kyllä vain ostin.. Toinen ostoksista näkyikin jo edellisessä postauksessa eli semmoinen rannenauha. Ostettiin Sallan kans samanlaiset muistoksi reissusta :) Kivaa päivää kaikille!


See ya!

N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti