14. kesäkuuta 2010

Pier & Beaches

Lauantaina käytiin tosiaan siellä Bournemouthissa. Se on kyllä aivan ihana paikka! Oli tosi kiva päästä pois vihdoin täältä Lontoon kiireistä. Bournemouthissa ei oo samanlaista kiirettä ihmisillä kuin täällä ja tunnelma on muutenki paljon leppoisampi. Ihan ku olis käyny jossain rantalomakohteessa, päivän miniloma meren rannalla. Jos mulla olis enemmän aikaa täällä jäljellä niin menisin varmasti käymään toisenki kerran!


Tässä vaiheessa bikinien päälle laittaminen alko kaduttaan. Oli nimittäin aika pilvistä kun täältä lähdettiin. Tältä näytti siis menomatkalla...


ja tältä onneksi lähempänä määränpäätä!


Perillä maattiin sitten pari kolme tuntia rannalla, käveltiin ympäriinsä ja käytiin Pizza Expressissä syömässä. Täydellinen päivä siis. Englannilla oli peli lauantai-iltana ja porukka oli aivan sekaisin! Monet oli pukeutunu naamiasasuihin ja joka puolella kuulu Go England! -huutoja. Niin ja myös täällä Lontoossa ja varmasti joka paikassa autot on tällä hetkellä täynnä punavalkosia lippuja ja talojen seinillä on pelipaitoja/lippuja.. Ai mitenniin nää on hullua jalkapallokansaa :D Mutta palataampa taas asiaan.. Tuommosia minilomia ois voinu olla enemmän tässä kevään/kesän aikana!



Ja vielä tulomatkan maisemia..



Paljon kuvia ihanasta päivästä! Nyt sitten nukkumaan ja toivomaan, ettei tää ihme kesäflunssa pahene enää yhtään! En nimittäin halua olla torstaina, perjantaina tai lauantaina yhtään kipeä!

Tätä odotellessa, aah!



See ya!

N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti