11. kesäkuuta 2010

I want my own gardener!

Monissa tv-sarjoissa ja leffoissa naiset tilaa kotiinsa ihania työmiehiä hoitamaan kaikkia "miesten hommia". Eilen sain itsekin nauttia tällaisesta! Päivä kului oikein rennosti töitä tehdessä ja kahta puutarhurimiestä kuolatessa! Voitte vaan kuvitella kuinka tän perheen äitin kans tuijoteltiin ja vertailtiin miesten käsivarsia, pyllyjä, rusketusta jne....... Kyllä olis mummon pitäny olla mukana! Soitin Lenillekki ihan innoissani ja sanoin, että meen varmasti ottaan salakuvia niistä! Onneksi Leni puhu mulle järkeä, enkä menny nolaamaan itseäni :D 
Ei ne nyt sentään ihan yhtä kuumia ollu kuin Täydellisissä naisissa, mutta melkein kuitenkin ;)



Eilinen päivä ei muutenkaan ollut yhtään hassumpi. Käytiin kaverin kans italialaisessa Zizzi -ravintolassa syömässä pastaa ja valkosipulileipiä ja ostettiin liput Bon Jovin keikalle! Bon Jovin lämppärinä on One Republic ja itseasiassa siitä tykkäänki enemmän kuin itse pääesiintyjästä. Odotan innolla!

 

Tänään vihdoin ja viimein mennään kattomaan se The Lion King -musical! Liputki on jo niin enää ei voi perua. Tää on yks niistä asioista, joita oon halunnu tehä jo marraskuusta lähtien, jostain syystä ei vaan olla saatu aikaseksi lähteä.. Mutta illalla yli 7kk:n odotus palkitaan 2 tunnin ja 45min mittaisella esityksellä!

Kaikkea sitä mahtuukin viimiseen viikkoon.. Miten voi olla, että täällä on monta kuukautta asunu ja vasta viimisillä hetkillä alkaa toteuttaan kaikkia suunnitelmia!? Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!


Viikon päästä tähän aikaan vietän vimppaa päivää Lontoossa.. Siihen loppuu sitten tämä au pair aika minun osalta ja myös meiän Sweet Avenue blogi. Sallalla ei tietääkseni kiinnosta enää jatkaa kirjoittelua (korjaa jos oot muuttanu mieltä ja oon väärässä! :D), mutta itse ajattelin jatkaa oman blogin muodossa. Nimeä oon yrittäny kovasti miettiä, mutta eiköhän se hahmotu tässä joku päivä.


Nyt suihkuun ja valmistautuun iltaa varten! :) Kivaa viikonloppua kaikille!


See ya!

N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti