17. kesäkuuta 2010

Matkamies lauluja laulaa, reissaa niinkuin et huomist ei ois....

Aivan turhaan juhlin sitä kuinka "vähän" laukku paino aikasemmin, tänään se jo paino melkein tuplasti :D Kaikki tavarat painaa yhteensä kohta enemmän kuin minä itse! Täytyy valmistautua maksamaan aikamoisia ylipainomaksuja.. Tajusin, ettei mulla ole huomena eikä perjantaina ollenkaan aikaa pakata, joten tänään piti sitten tehdä kaikkia viimisiä juttuja. 

Tuo 99 litran laukku on nyt aivan täynnä ja pienempään lentolaukkuun pitäis sitten mahtua loput tavaroista. Ei hitsi tää on vaikeeta!! Osa tavaroista on pakko heittää roskiin/viedä charity shoppiin/antaa Sallalle ja muille, koska ne ei yksinkertaisesti mahdu mukaan.. Ylemmässä kuvassa osa pakatuista/pakattavista tavaroista ja alemmassa joitain tänne jääviä juttuja.


Pitihän se vielä ostaa lisää tavaraa, ettei vaan käy niin, että tavarat mahtuisikin liian hyvin laukkuun.... Hyvä minä.

Maui -bikinit, alaosa 12,99£(taas 99p!!) ja yläosa myös 12,99£, BIKBOK

Jumpsuit 19,99£, Bershka

Ja ostin kans ne toisetki kengät mitkä linkitin jo aikasemmin eli nämä! Kuvaa en muistanu ottaa ennen pakkaamista. Ne makso 35£ ja ostin siis Marks&Spenceriltä.

Täällä olemista on enää alle 60 tuntia jäljellä! How weird is that?? Just sanoin Sallalle, että voisin valvoa koko loppuajan, ettei mee aika hukkaan! Mutta yöt menis koneella istuessa eli sama se on nukkua :D Huomena ja perjantaina on niin kiire aikataulu, ettei kyllä koneella pahemmin ehi käymään. Työt loppuu molempina päivinä neljältä ja huomena on se keikka heti melkein töiden jälkeen ja perjantaina läksiäiset! Eli seuraava postaus minun osalta tulee luultavastikkin sitten kotisuomesta..

Fiilisteltiin Sallan kans äsken vähän tulevaa PoriJazz reissua! Onneksi on paljon kaikkea kivaa luvassa niin ei ehi ikävöimään liikaa tänne. Salla linkittiki kunnon kesäbiisin ja jaan tätä iloa nyt sitten eteenpäin!


Minun koko ilta on taas mennyt Bon Jovia kuunnellessa


Ja sitten yksi muuten vain hyvä biisi



Nyt unille, että jaksaa puuhailla toiseksi viimistä päivää pikkusten kans. Ja tottakai, että jaksaa KREISIBAILATA sitten illalla! Kamala sana... Salla voit lisätä listaan ;);) haha.

See ya!

N

2 kommenttia:

  1. Ääk, miten voi olla noin ihana tuo jumpsuit! Aivan mahtava!

    VastaaPoista
  2. Tallinnasta löytyy lähin Bershka eli sinne vain ostamaan omaa! ;)

    Noora

    VastaaPoista