8. kesäkuuta 2010

I just can't sleep and I just can't eat

Hmm, lähtöön on 11 päivää ja mulla ei ole edes matkalaukkua! Onneksi en ikinä jätä mitään viimiseen iltaan... :D Vähän pelottaa, että miten saan kaikki tavarat mahtumaan laukkuun, tai no ei oikeastaan se tilanpuute pelota vaan se, että miten saan laukun painamaan alle 32kg! Onko Rosalla ja Sannalla, tai jollain muulla, vinkkejä mitä kannattaa tehdä?? Tavaraa on nimittäin ehtinyt yli 7kk:n aikana kertyä ihan sopivasti ja varmasti lisää tulee vielä näiden 11 päivän aikana! Esim. eilen tuli taas lisää laukuntäydennystä, mutta esittelen ne sitten myöhemmin.


Monet kyselee oonko aivan innoissani kun kohta pääsee kotiin. Pakko myöntää, että en tiedä! On niin sekavat tunteet tällä hetkellä, että vaikea sanoa. Tähän suurkaupungin elämään on kuitenkin tottunut jo niin hyvin.. Voi olla outoa palata paikkaan, jossa melkein kaikki naamat on jostain tuttuja ja lentokoneita ei lennä talon yli minuutin välein. Mutta kaikkeenhan tottuu, niin myös siihen hiljaiseen elämään tämän jälkeen.


Nyt metsästään sitä matkalaukkua! Tarkoituksena olis löytää mahdollisimman iso, eli semmonen minua kainaloon asti oleva tai mihin mahtuis vaikka itse sisään. Ehkä näytän lähtöpäivänä sitten niin säälittävältä sen jättilaukun kans, että kaikki unelmien poikamiehet tulee tarjoamaan auttavaa kättään! ;) Hope so!



Viime lenkkikerran parhaat biisit vielä:


 Tää on yhdestä viime vuoden pumppiohjelmasta. Voih, ikävä pumppia!!



Alla on kuvia viime viikosta jos joku ei vielä huomannut. 

See ya!

N

2 kommenttia:

  1. lähetä sellasia tavaroita joita et ihan heti tarvi suomessa niin ennen sua jo suomeen paketilla. :)

    -Maria

    ps. kaipaan pumppi kamua myös ouluun, tänäänki joudun meneen yksin. :(

    VastaaPoista
  2. Kävin hakemassa laukun ja tällä viikolla kattelen mitä mahtuu mukaan ja mitä ei ja jos jää jotain tärkeää laukun ulkopuolelle niin lähetän sitten :) Ootko kesän Oulussa vai tuutko Rovaniemelle? Aattelin ostaa Kunnon Paikkaan kortin ja käyä siellä pumppailemassa!

    Noora

    VastaaPoista