9. kesäkuuta 2010

Do not sell to under 18's

O ou! "Ei saa ostaa mitään muuta kuin sen mitä olen lähdössä etsimään!" -reissut ei ikinä näköjään onnistu minulta. Toissapäivänä poikkesin Marks&Spencerille etsimään juurikin sitä matkalaukkua, mutta bongasinkin yhdet unelmakengät, joita sovitinkin aikaisemmin jo viime kuussa. Vaihdoin sitten lenkkarit korkkareihin ja menin peilistä katsomaan miltä ne näyttää. Hyvältähän ne näytti, mutta päätin, etten osta niitä tälläkään kertaa. Minun takana seiso nainen, joka hymyili, nyökytteli ja kohta tuliki siihen viereen kehumaan kenkiä ja käveli vain pois. Sehän oli ihan selvä merkki siitä, että pakkohan ne oli ostaa!! Eikö vain? Ainiin ja laukkuahan ei tietenkään löytynyt.

Kengät 29,50£, Marks&Spencer

Yksi ongelma nuissa on, mutta senkin asian tulen korjaamaan. Nimittäin se etten ole kävellyt korkokengillä yli 7kk:teen ja nuissa on aika iso korko! Sama juttu on autolla ajamisen kanssa.. Saa nähdä miten käveleminen onnistuu ja kuinka monta kolaria tulen aiheuttamaan, mutta aloitan ahkeran harjoittelemisen heti kun kotiin pääsen! Nuiden kenkien lisäksi löyty ylläri toisetki, jotka olisin voinu ostaa..

Äitille ja mummolle tiedoksi, että eilen kävi vähän parempi tuuri sen laukun kanssa! Tän perheen äiti anto vinkin, että kannattaa käydä TKMAXX:sta katsomassa halpoja laukkuja ja sieltähän löytyikin sopiva. Ja Anne antoi hyvän vinkin laukun mallista ja ostinkin vähän niinkuin treenikassin, jossa on myös rullat. Kevyempi kuin perus vetolaukut ja kätevä kun voi kuitenki vetää sen normaalin kantamisen sijaan. 

Pakkailin tuossa äsken suurimman osan tavaroista ja oon ihan yllättyny, että tavarat mahtu niinkin hyvin laukkuun! Ja painokin oli vasta 17kg! Täydellistä, ainakin tähän mennessä. Onhan tässä vielä 10 päivää aikaa jäljellä shoppailuun ;)

Vedettävä treenikassi 49,99£, TKMAXX

Laukun lisäksi ostin Baileys Mint Chocolate tryffeleitä, jotka on muuten ihan loistavia ja ruskean meikkipussukan. Suklaat piristi sopivasti (kaato)sateen siivittämää kotimatkaa.

Suklaa 2,99£ TKMAXX

Billy Bag 9,99£, TKMAXX


Muita viimeaikaisia ostoksia:

Sulka/hammas -kaulakoru 6,99£, River Island

Eka H&M:n the Garden Collectionista ostettu vaatekappale 19,99£, H&M

Kesämekko 2,99£, H&M

Lökäpöksyt muistaakseni 19,99£, H&M

Täällä taitaa olla muotia tuo 99penceä! Näkyy olevan melkein joka hinnassa mukana. Lompakko siis täynnä 1pennyn kolikoita..

Nyt syömään ananasta ja odottelemaan töiden alkamista. Kivaa päivää kaikille!




See ya!

N

4 kommenttia:

  1. Oijoijoi mitkä namikengät <3 mulle kans!

    -Tiia-

    VastaaPoista
  2. Täältä kyllä löytyy vähän liikaa kaikkia ihania kenkiä!

    VastaaPoista
  3. Jee, hyvä ko löyty laukku, tuohan on just passeli. :)

    VastaaPoista