22. helmikuuta 2010

Take time to be kind




Takana noin 5h siivoamista (johon kuului mm. 12 huoneen imurointi!), rankka salitreeni ja suihku! Huhhui, ja nyt sitten vihdoinkin juttua viikonlopulta.




Lauantain suunnitelmat ei kyllä toteutunu miltään osin. Ei tehty mitään London Fashion Week:iin liittyvääkään, ei käyty kattomassa Tower Bridgeä, ei menty Hard Rock Cafe:hen, koska sinne oli niin pitkät jonot, ei shoppailtu vähän, vaan aivan liikaa...
Päivä meni siis shoppaillessa, mutta niitä mitä lähdin hakemaan, ei ollu oikeassa koossa.




Hard Rock Cafe jäi kokematta, Hard Rock Store ei.













Viikonlopun ostokset:

Hard Rock Store, 19,50£


New Look, 15£


Adidas, 40£


Primark, 2,5£


Primark, 2£

+alusvaatteita, seeprapyyhe, ananasrasvaa, pipo jne.



Eilinen sitten menikin suunnitelmien mukaan, eli käytiin katsomassa kiinalaisten uudenvuoden juhlaa. Juhliminen oli aivan eri luokkaa kuin meidän uutenavuotena. Oli paljon puheita, erilaisia esityksiä ja ihmiset oli paljon rauhallisemmin kuin mitä vaikka suomalaiset ovat uudenvuoden aattona. Raketitkin oli pienempiä ja vaatimattomampia. Ympäri keskustaa oli kojuja, joissa myytiin erilaisia kiinalaisia tavaroita/ruokia. Ooteltiin Sallan kans jotain isoa kulkuetta, mutta ei semmosta näkynyt. Oli vain pieniä ryhmiä, jotka esittivät lohikäärmetanssia.
Ennen ilotulitusta käytiin syömässä, yllättäen. Täällä on muuten aivan ihanaa kiinalaista ruokaa! Valittiin ravintolaksi sellaine jossa sai 6,50£:n hintaan syödä niin paljon kuin jaksaa. Tarkoitus oli ottaa täynnä olevista lautasista kuvia, mutta sehän unohtui aivan kun saatiin ruuat nenän eteen.
Joku viisas vois kertoa, että miksi ihmeessä kiinalaiset roikutti kaaleja ikkunoista?!





















Blogin toinen kirjoittaja-raukka on oksennustaudissa. Toivokaa kaikki, että Salla paranee nopeaa ja tauti on lyhytkestoinen!

Ainiin muuten, banneri ei ole sitten pysyvä vaan väliaikainen. Ens kuun tavoite olisikin saada joku hyvä kuva meistä/jostain paikasta, jonka voisi laittaa tuon taivaskuvan sijaan.

Nyt vihdoin erittäin ansaituille yöunille!



See ya!

N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti