11. helmikuuta 2010

Rudolph the Red Nose



Heippa! Tää päivä on menny töitä tehdessä, huippua musiikkia kuunnellessa, kameraa tutkiessa ja Richmond Parkissa kierrellessä. Ihana, että näinki jättikokosessa kaupungissa on vielä isoja puistoja jäljellä!





"Richmond Park on euroopan suurin aidattu viheralue. Puisto on aidattu koska Charles I, joka aluenperin muunsi alueen puistoksi ei tarkoittanut sitä julkiseksi vaan kuninkaalliseksi metsästysalueeksi. Nykyään alue on kuitenkin täysin avoin kaikille ja erittäin suosittu. Puisto on pitkälti luonnontilassa ja turvapaikka monille eläimille. Puistossa vaeltelee vapaana peuroja ja runsaaasti tutumpia pikkueläimiä kuten oravia ja jäniksiä. Turisteja kehoitetaan olemaan menemättä liian lähelle peuroja. Vain jonkin matkaa pääsisäänkäynnin jälkeen sijaitsee Pembroke Lodge, joka myy virvokkeita ja on muutenkin hieno paikka pysähtyä ihailemaan maisemia. Aluuen muut rakennukset ovat yksityisiä. "




Aivan loistava paikka lenkkeilyyn ja luonnossa muuten vaan hengailuun. Aivan varmasti tulee olemaan yksi minun ja Sallan picnic paikoista kevään/kesän aikana! Ja ne bambit siellä on loistavia!




Monilla on blogeissaan kesäfiilistely postauksia, ehkä meki Sallan kans vielä semmosia joudutaan tekemään, kun on hirveä matka-ja kesäkuume! Kevät/kesä Lontoossa, ai että.... Kuulostaa aika hyvältä, mutta ei taida olla ihan vielä ajankohtaista.


See ya!

N



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti