18. helmikuuta 2010

Rainy days..



Voi niitä raukkoja jotka oli laittanu ittensä kauniiksi Brit Awardesja varten! Oli nimittäin aivan järkyttävä vesisade koko päivän. Me oltiin paikalla niin myöhään, ettei valitettavasti nähty Lady Gagaa ja sen kummajais vaatteita. Mutta nähtiin me se henkilö jota ainakin itse lähdin eniten bongailemaan, eli aina niin ihana Robbie Williams! Robbien lisäksi näky mm. Alicia Keys, Ronan Keating, Sugababes (kuva 6.), Courtney Love (kuva 8.), La Roux, Alesha Dixon, Kesha...

Sateen takia ei kuviakaan hirveästi innostanut ottaa ja oltiin niin kaukana punaisesta matosta, ettei niistä julkkiksista edes olis saanu hyviä kuvia. Käytettiin siellä olo aika tehokkaasti ja tehtiin pohjelihaksia ;D Oikeasti siis yritettiin kokoajan nähdä, että kenen takia ne ihmiset kilju hirveästi.






Tää kuva on varmaan paras "julkkiskuva" mitä sain, erittäin hyvälaatuinen. Kuvassa Alesha Dixon.



Eilen olikin aivan erilainen sää kuin toissapäivänä. Aurinko paisto pitkästä aikaa!! Ja sen innoittamana lähdinkin pikkuprinssin ja pikkuprinsessan kans leikkipuistoon, maalasin, kuvailin, haaveilin, fiilistelin, nautin täällä aivan liian harvoin nähdystä auringosta....



Seuraavasta kuvasta saa oikein hyvän käsityksen siitä kuinka paljon omaan taiteellisia lahjoja. Ja selvennykseksi: kuvassa on siis palmuja, rantaa, hiekkaa ja aurinkovarjo.




Kuvasta hyvä aasinsilta seuraavaan asiaan. Ollaan Sallan kans lähdössä ulkomaille siinä maalis-huhtikuun vaihteessa, päämäärää ei olla vielä päätetty, mutta kriteereinä on, että pitää olla lämmin maa ja suht halvat lennot/asuminen. ETSITÄÄN MATKASEURAA TOSITARKOITUKSELLA! Kaikki halukkaat voivat ilmoittautua tässä kuukauden sisällä.


Kesä-/matkakuume pahenee vain kokoajan, joten laitankin tähän lopuksi pari kesäkuvaa!

















Palataampa takaisin todellisuuteen. Tänään oli varmasti kaikkien yllätykseksi taas ihana vesisadepäivä, eikä ulkona tullu oltua muuta kuin sen verran mitä meni salille kävelemiseen. Onneksi salilla oli ihan kivaa taas ja suunniteltiin Sallan kans että voitais alkaa pitämään liikuntapäiväkirjaa täällä niin tulis ehkä liikuttua enemmän! Mutta se on sitten ens kuun juttuja.



Ainiin hei, toivottavasti kaikilla oli ihana penkkaripäivä ja tällä hetkellä menossa hurjat penkkarijatkot!




See ya!

N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti