15. helmikuuta 2010

Just do it!


Eka päivä takana ja tällä hetkellä tuntuu siltä, että tämä "uusi elämä" saattaa kestää enemmänkin kuin sen yhden viikon niinkuin yleensä. Minuun on nimittäin joku motivaatiohomma iskeny! Siispä kesäkuntoon 2020!

Tänään Sallakin sai hommattua salikortin ja tavoitteena olis käydä 3-4 kertaa yhdessä ihan vaan salilla tai sitten jollain tunnilla. Saa nyt nähdä mitä tästä tulee, ehkä jo kuukauden päästä ollaan esittelemässä bikinivartaloitamme yleisölle ;D

Huomena jää kyllä salikerta välistä, koska lähetään bongaileen julkkiksia Brit Awardseihin! Eihän meillä lippuja itse tapahtumaan ole kun se on yllättäen Sold out!, mutta pitäähän sinne ulkopuolelle lähteä hengailemaan siinä toivossa, että vaikka Robbie Williamsin tai Jay-Z:n sattuis näkemään.. Toivotaan parasta!

Nyt lukemaan kuinka saan itselleni litteän vatsan ja vielä nopeaa! Hah.

Hyvää yötä!




See ya!

N

2 kommenttia:

  1. Te voitte myös lisätä asetuksista toisen kirjoittajan blogille, että saatte tohon alas vaikka "Lähettänyt Noora klo..." =)

    Kiva lukea teän kuulumisia!! Vaikuttaa olevan superkivaa sielläpäin maailmaa, pärjäilkää <3

    VastaaPoista
  2. Kirjotelkaan vähä myös siitä että millasissa perheissä ootte ja mitä kaikkea teidän työhön kuuluu :) tai minusta ois ainaki kiva tietää vähä enempi, jos vaikka iteki innostuis!

    VastaaPoista