14. helmikuuta 2010

Please, mind the gap between the train and the platform



Eilinen (perjantai) lähti oikein hyvin käyntiin, mutta loppu ei ollutkaan enää niin valoisa.. Ekana käytiin shoppailemassa Westfield nimisessä kauppakeskuksessa, joka on kuulemma Euroopan isoin. Koko vastaa 30 jalkapallokenttää. Tällä kertaa mukana oli myös Herra X Porista. X halus kiertää kaikki kalliit liikkeet, mutta me Sallan kans tyydyttiin vaan niitten kuvailuun ja sitten Bershkassa, Topshopissa, River Islandissa, New Lookissa, Pull&Bearissa jne. shoppailuun.














Olin jo aivan ihmeissäni, että enkö muka löydä mitään ostettavaa, mutta sekin valitettavasti muuttu kun päästiin New Lookiin..
Löyty aivan liian paljon ihania kenkiä ja tuli valinnan vaikeus!






Nämä lähti mukaan:

New Look, 12£



New Look, 30£


Kolmannet kengät löyty kans, mutta eihän nyt kolmia kenkiä voi ostaa kerralla!? Tai ainaki niin vakuuttelin itselleni. Yöllä sitten näinki unta niistä: olin jossain ihanassa lämpimässä maassa rantakadulla kävelemässä, kengät oli aivan täydelliset jalassa ja osasin vielä kävelläkin niillä! Voi siis olla hyvinkin mahdollista, että käyn nämäkin ostamassa tässä joku päivä:






Parin tunnin shoppailun jälkeen lähdettiinki Oxford Streetille syömään yllättäen. Garfunkel'sista on tullu mulle kantapaikka, joten sinnehän me päädyttiin.










Mahat täynnä kierreltiin vielä Chinatownissa, Leicester Squarella, Piccadillyllä....













Tähän asti kaikki meni oikein hyvin, mutta siitä se alamäki lähtiki kun huomattiin, että metrot/junat ei enää kulje ja oikeita bussejakaan ei löytyny. Ja minä sitten viisaana sanoin, että "no otetaan vaan joku bussi jonnekin niin eiköhän löydetä oikeisiin paikkoihin". Ulkona ei ollut mikään erityisen lämmin eikä meillä erityisen lämpimät vaatteet päällä eli oltiin syväjäässä..

Hra X löysi onneksi bussinsa ja pääsi pitkän bussimatkan jälkeen hotelliin, mutta me Sallan kans lähettiin vain suunnistaan johonkin suuntaan. Tottakai oltiin eksyksissä kuten asiaan kuuluu ja kyykkypissatki tuli hoidettua tyylikkäästi. Jäätyneinä ja v*ttuuntuneina me sitten päätettiin ottaa taksi, että päästään vihdoin omaan sänkyyn peiton alle lämpimään! Ja taksi tosiaan makso sitten 46£.....

Että näin tällä kertaa. Ens kerralla vähän viisaampina liikenteeseen.


Tänään olin sitten tämän Herra X:n kanssa ensimmäisessä, eikä varmasti viimisessä!, jalkapallopelissä täällä Lontoossa, mutta siitä sitten lisää huomena, ettei tule ihan järkyttävän pituista postausta!



Good night!

N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti