11. toukokuuta 2010

I got gloss on my lips, a man on my hips...

Löysin tässä joku päivä tällaisen sivun, jonka mukaan Lontoossa on Euroopan kaupungeista paras yöelämä! Ei ole yhtään ihme, että Lontoo on ykkösenä. Täältä nimittäin löytyy vaikka minkälaisia clubeja, pubeja ja baareja, jokaiselle jotakin. 
Me käytiin tosiaan pari viikkoa sitten sellaisella clubilla, jossa oli erilaisia viihdyttäjiä/sirkustaiteilijoita sisällä nostattamassa juhlijoiden tunnelmaa. Tietääkseni sinne ei pääse ilman, että on nimi listassa, mutta meillä kävi hyvä tuuri kun Salla ja Leni tutustu ihanaan Sariin, jonka kans sitten päästiin sisälle :) Kiitos Sarille vielä! Paikan nimi on Cirque du Soir ja mukana menossa ainakin kyseisenä iltana oli mm.


taikuri, jota en valitettavasti nähnyt, kun taisin seurata seuraavan kuvan tanssijaa aika tiiviisti, haha

 yläosaton naistanssija
+venyvä nainen, nalle?? ja muita.. 

Tämännäköisellä porukalla oltiin liikenteessä ja oli muuten loistava ilta! Pitkästä aikaa oli oikeasti aivan tosi hauskaa :)

 Salla, Mimi, Sari, Rosa ja minä+Leni kameran takana


Saa nähdä minkälaiseen paikkaan sitä seuraavalla kerralla päätyy.

Tässä vielä se oikea Tinie Tempah(ei toiminu videon laittaminen tänne..), joka soinu taas yllättäen päässä monena päivänä!

Ainiin ja pitää ilmoittaa, että tänne on tullu jääkausi!! Nauttikaahan kaikki siellä suomessa lämpimistä ilmoista. Niin meki tehtiin vielä pari viikkoa sitten! ärr!

See ya!

N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti