2. toukokuuta 2010

Gran Canaria EN LAS OTRAS PARTES

Mulla oli tarkoitus kirjotella Kanarian reissun joka päivästä erikseen, mutta tajusin, että jos jatkan yhtä nopeaa postausvauhtia niin vimppaa osaa saa ootella vielä ens joulunakin :D Eli tässä postauksessa lyhyt, okei ei niin lyhyt, ja ytimekäs katsaus vielä meidän lomaan.


Sallan entinen työkaveri asui Kanarialla, joten hänen (+kaverin) kanssa hengailtiin muutamana päivänä. Aivan loistavia tyyppejä, jotka teki meiän matkasta vieläkin paremman! Niitten ansiosta käytiin Anfi del Marissa, joka oli kunnon paratiisi! Joku norjalainen miljonääri on kuulemma rakentanu Anfiin vaimollensa valtavan hotellin ja sydämen muotoisen saaren. Hotelli oli kyllä yksi siisteimmistä, mitä olen koskaan nähny. Anfin lisäksi käytiin Sallan kans Puerto Ricossa ja Amadoresissa. Onneksi ei jääty vain Playa del Inglesiin, koska nuo muut paikat oli paratiiseja siihen verrattuna!!

 Anfi

Amadores
Puerto Rico

Playa del Ingles

Tatuointikuume kasvoi jälleen kun joka puolella näkyi tatuoituja.. Näillä mulle uusilla tuttavuuksilla tais olla molemmilla muutama kuva, jotka oli tehty bambu-tekniikalla. Päätinkin, että kun hankin tatuoinnin niin haluan, että se on juurikin tälläinen bambu-tatuointi!



Toivottavasti suomalaiset miehet ei ota espanjalaisista mallia, nimittäin tämän vuoden uimahousu -muoti tais keskittyä SPEEDOihin! Ei ollut mitään ihanaa katsottavaa, ainakaan joka kerta.. Vielä vähemmän nää miespuoliset vahvistukset tykkäs. Huom. miehistä ehdoton lemppari on nro.4 ja SPEEDOista nro.5! Nautinnollisia hetkiä kaikille!

SPEEDO nro.1

SPEEDO nro.2

 SPEEDOT nro.3

SPEEDO nro.4

SPEEDO nro.5

SPEEDO nro.6


Tutustuttiin näiden suomalaisten lisäksi myös muutamaan espanjalaiseen. Espanjalaiset on kyllä aivan ihania! Kaikki on kuin yhtä suurta perhettä (ainakin Kanarialla) ja mukavia toisilleen vaikka ei tuntiskaan. Suomalaisten vastakohtia.. Sitä on ikävä, että kaikki tuntemattomatkin huuteli Hola! ja autoilijat tööttäili tervehdykseksi. Halauksia ja poskipusujakin tottakai vaihdettiin. Suomalaiset ottakaa tästä mallia!



Yhtenä päivänä käytiin Gran Canarian suurimmassa vesipuistossa, joka oli aikamoinen pettymys. Pieni, suunnattu lähinnä lapsille ja sielläki oli paljon suomalaisia. Rodoksella oli paljon parempi :D Mutta ei se mitään, kaikkea pitää kokeilla.



Viiminen kokonainen päivä meni dyyneillä, jalkapallopelissä ja muuten vain hengaillen auringossa. Sattu tosi hyvät ilmat meiän reissun ajaksi! Joka päivä paistoi aurinko, kahtena päivänä tuuli kyllä niin paljon, että oli vähän viileää, mutta silti otettiin bikineissä aurinkoa. Paitsi Kanariallahan on kyllä aina hyvä sää..


Loistava reissu oli! Muchas gracias!

Noniin nyt on kirjoitettu reissusta eikä tarvi enää kesällä kirjoitella vimppoja osia. Nokka kohti uusia seikkailuja!

Ainiin se The Imaginarium of Doctor Parnassus oli muuten loistava leffa! En tiedä johtuiko se väsymyksestä vai mistä, mutta nauratti välillä niin paljon! Lempparinäytttelijätki hoiti hommansa paremmin kuin loistavasti.

Hyvää tulevaa matkaa Tiialle ja Jennille! Pitäkää kivaa ja muistakaa ottaa paljon kuvia :)

See ya!

N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti